Innovaatiot
Tervetuloa vegaaniseen ja gluteenittomaan innovaatiopajaan
Kasvila on enemmän kuin pelkkä ravintola – olemme intohimoisen innostuneita uusien kasvipohjaisten ja gluteenittomien tuotteiden kehittämisestä. Ideoimme jatkuvasti uusia, innovatiivisia tuotteita, joita sitten testaamme suoraan asiakkaillamme. Näin saamme reaaliaikaista palautetta, joka auttaa meitä varmistamaan, että tarjontamme on yhtä maukasta kuin ravitsevaakin. Kasvila toimii siis sekä ravintolana että luovana laboratoriona, jossa klassiset ruokalajit muuntuvat gluteenittomiksi ja vegaanisiksi versioiksi ja jossa päivänvalon näkevät täysin uudenlaiset ruokakonseptit.
Jarmo, toinen Kasvilan vetäjistä, on jo vuosien ajan ollut kasvipohjaisten proteiinien edelläkävijä. Jarmon kehittämä härkäpapujen fermentointitekniikka parantaa härkäpapujen sulavuutta ja ravintoarvoa. Valmistamme itse fermentoitua härkäpapua käytettäväksi keittiössämme ja myytäväksi asiakkaillemme.
Maistele fermentoituja fava-paputuotteitamme osana buffetimme antimia tai ota ne kotiin nautittavaksi omassa keittiössäsi.
Lähde kanssamme kulinaariselle innovaatiomatkalle kohti ruoan tulevaisuutta!