Innovaatiot
Kasvila on enemmän kuin vain ravintola – se on myös vegaanisen ja gluteenittoman ruuan innovaatiopaja
Kasvilasta saat:
Ainutlaatuisia makuelämyksiä: Gluteenitonta kokokasvisruokaa suoraan Sipoossa sijaitsevasta ravintolastamme.
Innovatiivisia fermentoituja tuotteita: Käsintehtyjä härkäpaputuotteita ravintola- ja cateringtarpeisiin.
Vauhtia tuotekehitykseen: Autamme elintarvikealan yrityksiä luomaan uusia, menestyviä vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita.
Fermentoinnin huippuosaamista: Tarjoamme ainutlaatuista teknologiaa, koulutusta ja räätälöityjä ratkaisuja kotimaisille ja kansainvälisille toimijoille.
Avaimet onnistuneeseen ravintolaliiketoimintaan: Konseptointia ja tukea uusien kokokasvisruoka-ravintoloiden perustamiseen.
Ota meihin yhteyttä, kun haluat:
* Tarjota asiakkaillesi herkullista ja vastuullista ruokaa.
* Kehittää uusia, innovatiivisia gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.
* Hyödyntää fermentoinnin potentiaalin liiketoiminnassasi.
* Perustaa menestyvän kokokasvisravintolan.
Lähde kanssamme herkkumatkalle kohti ruoan tulevaisuutta!
Esimerkkejä kehittämistämme tuotteista: hampurilaispihvit, pyörykät ja murekkeet fermentoidusta härkäpavusta, gluteeniton ja vegaaninen artesaanipizza, Notkea-pizzavuusto, gluteeniton vegepepperoni ja -’nduja fermentoidusta härkäpavusta, gluteeniton saaristolaisleipä, gluteeniton focaccia