Innovaatiot

Kasvila on enemmän kuin vain ravintola – se on myös vegaanisen ja gluteenittoman ruuan innovaatiopaja

Kasvilasta saat:

Ainutlaatuisia makuelämyksiä: Gluteenitonta kokokasvisruokaa suoraan Sipoossa sijaitsevasta ravintolastamme.

Innovatiivisia fermentoituja tuotteita: Käsintehtyjä härkäpaputuotteita ravintola- ja cateringtarpeisiin.

Vauhtia tuotekehitykseen: Autamme elintarvikealan yrityksiä luomaan uusia, menestyviä vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita.

Fermentoinnin huippuosaamista: Tarjoamme ainutlaatuista teknologiaa, koulutusta ja räätälöityjä ratkaisuja kotimaisille ja kansainvälisille toimijoille.

Avaimet onnistuneeseen ravintolaliiketoimintaan: Konseptointia ja tukea uusien kokokasvisruoka-ravintoloiden perustamiseen.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat:

* Tarjota asiakkaillesi herkullista ja vastuullista ruokaa.
* Kehittää uusia, innovatiivisia gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.
* Hyödyntää fermentoinnin potentiaalin liiketoiminnassasi.
* Perustaa menestyvän kokokasvisravintolan.

Lähde kanssamme herkkumatkalle kohti ruoan tulevaisuutta!

Esimerkkejä kehittämistämme tuotteista: hampurilaispihvit, pyörykät ja murekkeet fermentoidusta härkäpavusta, gluteeniton ja vegaaninen artesaanipizza, Notkea-pizzavuusto, gluteeniton vegepepperoni ja -’nduja fermentoidusta härkäpavusta, gluteeniton saaristolaisleipä, gluteeniton focaccia

Kiinnostuitko vegaanisista ja gluteenittomista tuotteistamme?

Ollaan yhteydessä ja mietitään yhdessä miten voimme auttaa sinua luomaan seuraava menestystuotteesi.